Beeld en geluid
Foto en video
Computers
Refurbished
Software
Dierenbenodigdheden
Drogisterij
Parfum en cosmetica
Elektronica
Componenten
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Hobby
Knutselen
Modelbouw
Kabels en adapters
Kleding
Schoenen
Tassen en koffers
Koken en tafelen
Keuken apparatuur
Horeca
Muziek en film
Muziekinstrumenten
Parfum en cosmetica
Persoonlijke verzorging
Parfum en cosmetica
Schoenen
Kleding
Tassen en koffers
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Wasssen en drogen
Wonen, woonaccessoires
Kerst
Meubels
Verlichting
Fabrikant: | |
---|---|
EAN-code: | 9789048827060 |
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.Bart van Olphen vertelt het verhaal achter lekkere en verantwoord gevangenNederlandse vis. Hij vist met zeebaarsvissers op de Noordzee, kookt mosselenin Oosterscheldewater, maakt garnalensoep op het Wad, organiseert een eetfeestin de oesterputten van Yerseke, rookt IJsselmeerbrasem in Hindeloopen en duiktmet chef-kok Alain Caron de keuken in voor zijn beroemde tong met twee sauzen.Het Nederlands viskookboek biedt een totaalbeleving van de Nederlandse zee,de vissers en de vis.Bart van Olphen is de oprichter van Fishes en zet zich in voor het consumerenvan uitsluitend duurzaam gevangen, wilde vissoorten. Hij staat in de top 100 van meest duurzame Nederlanders en won de Seafood Champion Award voor demeest duurzame visonderneming ter wereld. Zijn eerste kookboek, Het FishesKookboek, werd in Parijs bekroond met een 'Gourmand Best Cookbook of theWorld Award'.